Michelin Anakee Adventure 120/70 R19 60V TT/TL F

Новинка
Модель: 97231
Виробник: Michelin
0
Характеристики
Модель - Anakee Adventure
Ширина - 120
Профіль - 70
Діаметр - 19
Індекс навантаження - 60 - до 250 кг
Індекс швидкості - V - до 240 км/год
Переглянути все
В наявності
5763.00 грн.
Завдаток на товари під замовлення 20%

Michelin Anakee Adventure

Це було передбачувано. Після минулорічної презентації компанією Michelin туристичної покришки Road 5 в кроссоверному виконанні Trail добре відома модель Anakee III фактично залишилася не при справах. Так, що менше ніж через півроку французи підготували їй заміну - універсальну Anakee Adventure.

Була й інша причина. З відходом «третьої» Anakee в лінійці кроссоверних шин утворилася очевидна порожнеча, яку, як відомо, природа на дух не переносить. Адже якщо адептам асфальтових пробігів французькі шинники пропонують стовідсотково шосейну Road 5 Trail, а шукачам позашляхових пригод далеко від цивілізації, серед яких чимало вітчизняних байкерів - позашляхову Anakee Wild, то тим, хто хотів би отримати щось середнє, - рівним рахунком нічого. До недавнього часу.

«Створюючи Anakee Adventure, ми виходили з того, що область її застосування буде складатися на 80% з доріг з твердим покриттям і на 20% з оффроуду, - розповідають перші особи« Мішлена ». - При цьому, щоб оптимізувати витрати на розробку і попутно скоротити терміни, в новинці ми використовували каркас від попередниці - моделі Anakee III ».

Втім, не варто недооцінювати обсяг проведених робіт. Тому що спосіб укладання брекерного корду - це чи не єдине, що залишилося незмінним.

По-перше, істотно переглянутий профіль: він злегка загострився, що повинно позитивно позначитися не тільки на керованості і розмірі плями контакту, але і на стабільності при високошвидкісному русі.

По-друге, нарешті до вседорожніх шин концерну дісталася фірмова технологія багатоскладового компаунда 2CT і 2CT +, де центральна частина виготовлена з гуми середньої жорсткості (вона забезпечує тривалі пробіги), а бічні - з м'якою (заради кращого «держака» в нахилі). Рецепт приготування гумової суміші, само собою, теж оновився, причому, крім традиційного підвищення процентного вмісту силіки (діоксиду кремнію, SiO2), вдосконалено і розподіл її молекул в складі протектора.

По-третє, малюнку протектора навмисно надали позашляховий характер: великі різноспрямовані центральні блоки працюють на сипучих грунтах, система широких канавок забезпечує самоочищення, а «мости» між блоками допомагають скоротити податливість «шашок» і тим самим досягти стерпним керованості на асфальті.

Загальні
Модель Anakee Adventure
Ширина 120
Профіль 70
Діаметр 19
Індекс навантаження 60 - до 250 кг
Індекс швидкості V - до 240 км/год
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.