Dunlop D404 3.00 R18 47P

Модель: 69272
Виробник: Dunlop
0
Характеристики
Модель - D404
Ширина - 3.00"
Діаметр - 18
Індекс навантаження - 47 - до 175 кг
Індекс швидкості - P - до 150 км/год
Переглянути все
4082.00 грн.
Завдаток на товари під замовлення 20%

МОТОШИНИ DUNLOP D404

Dunlop D404 – це літні шини для мотоциклів, які можуть дати збільшені навантаження та без проблем проїхати велику відстань. Їхня поява - результат роботи «Данлоп» спільно з «Харлей-Девідсон», які вирішили сконструювати серію вдосконалених покришок для мотоциклів «Харлей-Д». Зараз вони виробляються у великому діапазоні типорозмірів та використовуються, як для важких круїзерів, так і для класичних мотоциклів.

Особливості моделі

Основною відмінною рисою, на яку було зроблено акцент під час розробки, стали здатність переносити збільшені навантаження і тривалий пробіг.

Треба не забути відзначити, що дана модель випускається, як із класичним чорним, так і з "ретро" білим бортом – WW (White Wall).

Що ще приваблює мотолюбителів у цій моделі? Хороша гума та протектор, що має канавку в центрі, завдяки яким забезпечена стійкість та стабільність під час руху прямолінійними ділянками дороги.

За надійну адгезію і на сухій, і на вологій дорозі "відповідає" малюнок протектора. А невисока шумність і особливий комфорт при керуванні служать ще одним аргументом за придбання цієї моторозини від Данлоп.

Загальні
Модель D404
Ширина 3.00"
Діаметр 18
Індекс навантаження 47 - до 175 кг
Індекс швидкості P - до 150 км/год
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.