Continental TKC 70 Rocks 150/70 R18 70S

Хіт
Модель: 202618
Виробник: Continental
0
Характеристики
Модель - TKC 70 Rocks
Ширина - 150
Профіль - 70
Діаметр - 18
Індекс навантаження - 70 - до 335 кг
Індекс швидкості - S - до 180 км/год
Переглянути все
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
При покупці менше 4-х одиниць товару вартість може бути вище зазначеної. Бувають випадки, коли у нас немає можливості продати менше 4-х одиниць товару. У випадку якщо на складі, у потрібному місті, товару зараз немає - до його вартості додається вартість доставки.
Під замовлення
7893.00 грн.
Завдаток на товари під замовлення 20%

МОТОШИНИ CONTINENTAL TKC 70 ROCKS

Світовий бренд з виробництва моторозини представив нову модель – Continental TKC 70 Rocks. Це еволюція позашляхових шин TKC 70 в агресивнішу шину для подорожей. Шина adventure з позашляховими характеристиками. Четверта модель нової лінійки Continental 2020 року - TKC 70 Rocks - шини для задніх коліс без центральної смуги протектора і з виступами по всьому малюнку протектора.

Це щось середнє між TKC 70 і TKC 80 і може використовуватися на грубішій місцевості, ніж 70, і краще на дорозі, ніж TKC 80, пропонуючи привабливу альтернативу для гонщиків, які шукають безпрецедентні подорожі. TKC 70 Rocks можна комбінувати з передньою шиною TKC 70, створюючи додатковий варіант шин для тих, хто прагне максимальних пригод.

Важливі характеристики:

Більше можливостей для вашого мотоцикла

Вперше стандартна передня шина TKC 70 може поєднуватися з більш агресивним та позашляхово-орієнтованим профілем задньої шини TKC 70 Rocks.

Зчеплення та керованість на дорозі

Ще більше тяги на бездоріжжя в порівнянні з попередником, звичайним TKC 70, який завжди відрізнявся чудовими ходовими якостями.

Наскільки нова модель TKC 70 Rocks є гучною?

Дорожній шум – це не про цю модель. Завдяки покращеному розташуванню виступів для придушення шуму, покришки приємно тихі.

Зроблено у Німеччині

Мотошини радіальної конструкції виробляють на заводі у німецькому місті Корбах. Вони ідеальні для мандрівників, які люблять пригоди.

TKC 70 Rocks від Континенталь – шини подвійного призначення (On & Off-Road). Вони розташовані прямо посередині між більш орієнтованими на бездоріжжі TKC 80 Twinduro та більш орієнтованими на дорогу ContiTrailAttack 2.

• Легка та маневрена керованість у поєднанні з чудовою стабільністю на високій швидкості, комфортом водія та зниженим рівнем шуму завдяки невеликій центральній задній зоні.

• Чудове зчеплення з мокрою дорогою завдяки унікальному гумовому складу "Rain Grip" у поєднанні з широкими прорізами для хорошого дренажу та профілем, що самоочищається.

• Більше пробігу на дорозі, ніж у TKC 80, і більше можливостей для бездоріжжя, ніж ContiTrailAttack 2.

• Це ідеальна шина для власників великих едвенче-байків, які роблять більше пробігу по дорозі, ніж по бездоріжжю, але все ж таки потребують шин, здатних витримати випробування непроторених доріг.

Загальні
Модель TKC 70 Rocks
Ширина 150
Профіль 70
Діаметр 18
Індекс навантаження 70 - до 335 кг
Індекс швидкості S - до 180 км/год
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.