Continental TKC 70 120/70 R19 60V F

Новинка
Модель: 69106
Виробник: Continental
0
Характеристики
Модель - TKC 70
Ширина - 120
Профіль - 70
Діаметр - 19
Індекс навантаження - 60 - до 250 кг
Індекс швидкості - V - до 240 км/год
Переглянути все
В наявності
6211.00 грн.
Завдаток на товари під замовлення 20%

МОТОШИНИ CONTINENTAL TKC 70

CONTINENTAL TKC 70 – німецькі мотошини оптимізовані для експлуатації на різних типах покриттів. Дана гума впевнено веде себе на асфальті та бетоні, при цьому демонструючи відмінні показники і на ґрунті, піщаному покритті. У новій моделі дивним чином поєднуються параметри позашляхових шин та покришок із класу on-road.

Покришки мають радіальний та діагональний дизайн, найвищий індекс швидкості до 240 кілометрів на годину. Їхні параметри збалансовані для асфальту і дозволяють мотоциклісту впевнено почуватися на ґрунтових трасах і навіть на бездоріжжі.

Нюанси протектора

Дизайн протектора реалізований із застосуванням 3D-моделювання, при якому його зробили оптимізованим для різних типів покриттів. На асфальтованій трасі він поводиться практично безшумно, що вкрай важливо для тривалих поїздок і повною мірою розкривається на легкому та середньому бездоріжжі.

Унікальне рішення MultiGrip

Особлива технологія німецьких розробників, завдяки якій жорсткість компаунда різна в центральній та плечовій частині шини. По центру покришки вона вища, що сприяє підвищенню стійкості на граничних швидкостях (до 240 кілометрів на годину). Бічні грані зроблені з більш еластичного компаунду, що покращило поведінку шини на віражах та поворотах. Полімерні з'єднання у складі гумової суміші прискорили її прогрів до робочих показників, збільшили міцність на знос, сприяли підвищенню стійкості до механічних впливів та деформацій.

Переваги універсальних німецьких шин для асфальту та бездоріжжя

Висока продуктивність на асфальті та грунті, завдяки застосуванню двоскладового компаунду.

Унікальний дизайн протектора, що прискорює відведення бруду та води з точки контакту, що усуває аквапланування.

Наявність у складі компаунда спеціальних компонентів, що прискорюють прогрів до робочих температур, але не дають виходити за допустиму межу. Це знижує ризики падінь на початкових ділянках руху та на високих швидкостях.

Високий рівень стійкості до деформацій механічного характеру, ударних та динамічних навантажень.

Дана модель універсальних мотоциклетних шин ідеально підійде для любителів переміщатися в суху погоду і в дощ, асфальтованими і грунтовими трасами, легким і середнім бездоріжжям на тривалі відстані. Придбати унікальні мотопокришки німецького бренду можна у нашому інтернет-магазині мітрейдер

Загальні
Модель TKC 70
Ширина 120
Профіль 70
Діаметр 19
Індекс навантаження 60 - до 250 кг
Індекс швидкості V - до 240 км/год
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.