Continental ContiGo 90/90 R18 51H

Модель: 68992
Виробник: Continental
0
Характеристики
Модель - ContiGo
Ширина - 90
Профіль - 90
Діаметр - 18
Індекс навантаження - 51 - до 195 кг
Індекс швидкості - H - до 210 км/год
Переглянути все
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
При покупці менше 4-х одиниць товару вартість може бути вище зазначеної. Бувають випадки, коли у нас немає можливості продати менше 4-х одиниць товару. У випадку якщо на складі, у потрібному місті, товару зараз немає - до його вартості додається вартість доставки.
Під замовлення
4361.00 грн.
Завдаток на товари під замовлення 20%

МОТОШИНИ CONTINENTAL CONTIGO!

Continental ContiGO! - Універсальні покришки літнього формату, розраховані для використання на байках різного типу. Модель повністю задовольняє екологічним вимогам, має привабливий дизайн та відмінні ходові якості. Виготовлення гуми відбувається із застосуванням інноваційних технологій та унікальних компонентів, що забезпечують стабільність на будь-яких дорожніх покриттях.

Протектор із універсальними характеристиками

Дизайн протектора реалізований так, щоб досягти стабільної поведінки байка при їзді в суху погоду і дощ, максимально знизити параметр аквапланування. Для цього на поверхні розташовані дренажні канавки різної глибини, що мають надзвичайно незвичайну форму. Тестування показало, що навіть коли йде дощ, у шин не знижується керованість та надійність.

Шум при їзді мінімальний, гостра кромка на бічних гранях дає можливість мотоциклу поводитися стабільно при сильних кутах нахилу. За відгуками численних гонщиків, цей протектор зарекомендував себе з кращого боку за різних швидкісних режимів та умов їзди.

Каркас із оптимальними параметрами

Під час розробки застосовувалося комп'ютерне моделювання та компоненти з унікальними властивостями. Центральна ділянка каркасу більш жорстка, в порівнянні з бічними зонами, що покращило керованість при поздовжніх прискореннях і дало можливість досягти відмінного зчеплення з покриттям на поворотах. Шини впевнено тримають трасу на граничних швидкостях, надійні та зносостійкі. Тиск усередині покришки розподіляється так, щоб забезпечити максимальну площу точки контакту з трасою, що знижує нерівномірність зношування та робить мотоцикл неймовірно керованим.

Переваги універсальних німецьких покришок для літнього використання

Дренажні канавки унікальної форми та різної глибини моментально виводять бруд та воду з точки контакту, усуваючи аквапланування.

Жорсткий компаунд у центральній частині підвищує стійкість при поздовжніх прискореннях, покращує зворотний зв'язок.

Каркас посиленого типу захищає від механічних деформацій та дає можливість легко справлятися з навантаженнями.

Бічні ділянки шини мають гостру грань та розширені, що сприяє високій стійкості при маневруванні.

Придбати цю модель універсальних німецьких шин можна за конкурентними цінами в нашому онлайн-магазині.

Загальні
Модель ContiGo
Ширина 90
Профіль 90
Діаметр 18
Індекс навантаження 51 - до 195 кг
Індекс швидкості H - до 210 км/год
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.