Bridgestone Exedra G702 170/80 R15 77S TT

Модель: 97432
Виробник: Bridgestone
0
Характеристики
Модель - Exedra G702
Ширина - 170
Профіль - 80
Діаметр - 15
Індекс навантаження - 77 - до 412 кг
Індекс швидкості - S - до 180 км/год
Переглянути все
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
При покупці менше 4-х одиниць товару вартість може бути вище зазначеної. Бувають випадки, коли у нас немає можливості продати менше 4-х одиниць товару. У випадку якщо на складі, у потрібному місті, товару зараз немає - до його вартості додається вартість доставки.
Під замовлення
6868.00 грн.
Завдаток на товари під замовлення 20%
МОТОШИНИ BRIDGESTONE G701/G702

Покришки Bridgestone G701 відносяться до класу літньої гуми і призначені для встановлення тільки на "американські" байки, тому мають досить вузьку сферу застосування. Монтуються вони на переднє колесо, і за розрахунком виробника з Японії повинні експлуатуватися спільно з іншою моделлю цієї лінійки G702, оптимізованої для використання на задньому колесі подібних двоколісних засобів.

Довговічність та зносостійкість

Японський виробник встановлює тривалу гарантію на цю модель гуми (для північноамериканського ринку), що говорить про значний термін експлуатації шин. Для цього були застосовані інноваційні розробки компанії, які дозволили оптимально розподілити навантаження на пляму контакту з дорожнім покриттям, що запобігло нерівномірному зносу протекторних блоків.

Крім цього в гумову суміш були додані особливі компоненти, що забезпечили матеріалу високий рівень стійкості до зносу абразивного характеру. Металевий корд виготовлений з моноспіралей, що знизило нагрівання шини під час руху і позитивно позначилося на зносостійкості.

Стабільність при їзді у різних швидкісних режимах

На відміну від задньої покришки, шина для переднього колеса має по периметру дренажну канавку, що забезпечує вирішення одночасно кількох завдань. Перша – зниження параметра аквапланування, що дозволяє з упевненістю пересуватися, як у суху погоду, так і дощ. Друга – поділ плями контакту на дві половини, що сприяє чудовому зщепленню при їзді у різних швидкісних режимах.

Особливості літньої гуми для «американських» байків

Експлуатаційні параметри оптимізовані для «американських» байків.

Установка тільки на передню вісь мотоцикла, використання в поєднанні з подібною шиною G702 для заднього колеса мотоцикла.

Наявність центральної дренажної канавки, що сприяє зниженню аквапланування, що покращує зчеплення з дорожнім покриттям у різних швидкісних режимах.

Високий рівень комфорту під час їзди, забезпечений інноваційними розробками інженерів із Японії.

Максимально можлива довговічність, стійкість до деформацій та абразивного зносу.

Дана модель мотоциклетних шин ідеально підійде для власників потужних американських байків. Купити її відносно недорого можна у нашому інтернем-магазині Мітрейдер

Загальні
Модель Exedra G702
Ширина 170
Профіль 80
Діаметр 15
Індекс навантаження 77 - до 412 кг
Індекс швидкості S - до 180 км/год
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.