Bridgestone Exedra G704 180/60 R16 74H

Модель: 68832
Виробник: Bridgestone
0
Характеристики
Модель - Exedra G704
Ширина - 180
Профіль - 60
Діаметр - 16
Індекс навантаження - 74 - до 375 кг
Індекс швидкості - H - до 210 км/год
Переглянути все
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
При покупці менше 4-х одиниць товару вартість може бути вище зазначеної. Бувають випадки, коли у нас немає можливості продати менше 4-х одиниць товару. У випадку якщо на складі, у потрібному місті, товару зараз немає - до його вартості додається вартість доставки.
Під замовлення
9699.00 грн.
Завдаток на товари під замовлення 20%

МОТОШИНИ BBRIDGESTONE EXEDRA G709/G704

Спеціально розроблений для мотоцикла Honda GL1800 Goldwing.

Модель Exedra G709/G704 створена спеціально для встановлення на туристичні байки. Маса інноваційних рішень від інженерів компанії-виробника зробила шини довговічними, забезпечила високий рівень керованості та стабільності на трасі. Однією з базових переваг шини є те, що вона здатна ефективно функціонувати при повному завантаженні мотоцикла без зниження експлуатаційних характеристик. Параметри гальмування та стійкість у віражах залишаються на одному рівні навіть за максимальних швидкостей до 130 кілометрів на годину.

Особливості протектора

Дизайн протекторного малюнка зроблений таким чином, щоб добиватися ідеальної зчеплення з трасою при їзді в суху погоду та дощ. Для цього на поверхні шини реалізована центральна канавка, від якої в різні боки розходяться дренажні смуги, що відводять воду і бруд із плями контакту з дорожнім покриттям. Крім цього, такий малюнок сприяє покращенню зчеплення з асфальтом на крутих віражах та при зміні напрямку руху.

Гумова суміш

Унікальний склад гуми робить цю модель продуктивною та зносостійкою. Довговічність та опір зносу абразивного плану знаходяться на дуже високому рівні.

Особливості гуми для туристичних байків

Оптимізований протектор для їзди по сухій трасі та в дощ із низькими параметрами аквапланування.

Відмінні експлуатаційні характеристики при повному завантаженні мотоцикла.

Довговічна та зносостійка гумова суміш.

Дана модель шин ідеально підійде для власників потужних байків-круїзерів, які звикли з комфортом долати сотні кілометрів за день. Купити ці мотошини з гарантією можна у нашому інтернет-магазині шин та дисків metrader.com.ua за конкурентними цінами. Можна використовувати цю модель, як заміну стандартної гуми на круїзерах і звичайних байках.

Загальні
Модель Exedra G704
Ширина 180
Профіль 60
Діаметр 16
Індекс навантаження 74 - до 375 кг
Індекс швидкості H - до 210 км/год
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.